ХОРЕОГРАФ    БИЛЯНА  МАТЕВА

Народни Танци за Вашето дете – Здраве, Духовна култура и уникален начин да опознаваш света!

Движението е Живот – еликсир за организма! То е естествена потребност на всяко дете и е основно профилактично средство за укрепване на детското здраве. Движението в детска възраст има значение за нормалния физически растеж и развитие, които в тази възраст са особено интензивни процеси. От друга страна, движейки се детето опознава заобикалящия го нов за него свят. По този начин се стимулира не само нормалното физическо, но и психическото развитие на детето.

Доказано е, че за нормалното развитие на детския организъм са нужни минимум 90 минути активно движение дневно. Задоволяването на тези нужди става все по-трудно в днешния свят на телевизия и компютърни игри, в големите градове, където площадките за игра и парковете стават все по-малко.

Ниe в ОДЗ  "Ален мак"  знаем това и Ви предлагаме уникално решение за Вашето дете – детска школи за Народни Танци – един приятен и забавен начин детето Ви да бъде здраво и щастливо.

Чрез заниманията по народни танци децата се научават да контролират тялото си – стават по-сигурни в движенията си и опознават по-добре своите способности. Танците подпомагат правилното физическо развитие и изграждане на добра телесна стойка. Те са и най-добрата профилактика на гръбначните деформации, мускулната слабост и затлъстяването. Благодарение на редовните занимания с народни танци децата ви ще имат по-здрави кости, мускули, сухожилия, ще бъдат пример за другите деца.

БЪЛГАРСКИТЕ НАРОДНИ ТАНЦИ ЩЕ НАУЧАТ   ВАШЕТО  ДЕТЕ  НА:
Здравословен стил на живот
Позитивизъм
Национално самочувствие


 

 


ДОПЪЛНИТЕЛНИ  ДЕЙНОСТИ

ДЕТСКА ШКОЛА ПО НАРОДНИ ТАНЦИ С ХОРЕОГРАФ-РЪКОВОДИТЕЛ Г-ЖА БИЛЯНА МАТЕВА

 

 


 

 

 


Анкета

ШКОЛА  ПО-НАРОДНИ  ТАНЦИ

С  помощта на народните танци, децата ще се докоснат до красивия български фолклор! Танцувайки децата ще  развият чувство за ритъм, ще имат добра стойка, ще бъдат здрави, ще намерят нови приятели и ще се преборят със срамежливостта! 

Нека се потопим заедно в магията на българския танцов фолклор, да се хванем на хорцето и да зарадваме сърцето на  детето!